Interiørdesign Trenger Ikke å Være Vanskelig

Hjemmet ditt er ditt fristed, og det er viktig at det gjenspeiler deg og familiens personlige smak. Det er her interiørdesign trer inn! Du kan føle at interiørdesign ikke er noe for deg eller at du ikke har et kreativt bein i kroppen din, men ikke la den negative tanken dra deg ned. De enkle tipsene i artikkelen nedenfor kan hjelpe selv den mest fryktede personen til å føle seg som en interiørdesignproff!

Finn ut hvilken stemning du prøver å sette, og bruk det som grunnlag for fargevalgene dine. Hvis du vil at det skal være avslappende eller beroligende, bør du vurdere å bruke lyse og kule farger som blues og greener. Dine fargevalg og ditt valg av møbler bør alle være basert på hva du prøver å oppnå med utseendet og følelsen av rommet.

Prøv å legge til planter på rommet ditt. Du vil bli overrasket over hvor mye mer livlig, men beroligende; et rom kan bli bare ved å legge til en enkel plante til rommet. En enkelt plante, riktig plassert, kan virkelig sette stemningen og bringe et rom sammen. Bare ikke glem å vanne det!

Prøv å henge bilderammer på et øye-nivå, i stedet for høyere opp på en vegg. Kunstverk hang for høyt gir illusjonen av lavere tak. Å holde rammer på et lavere nivå gjør dem også mer synlige, og holder de besøkende fra å måtte slå opp for å se din vakre kunst.

Bruk mange nivåer av belysning. Ved å bruke belysning i designet ditt kan du oppnå flere utseender i ett rom. Et overheadlys er vanligvis nødvendig, men prøv å installere en dimmerbryter slik at du kan variere nivået og skape atmosfære om kvelden. Installer aksentbelysning for å få fokus på kunstverk. Oppgavebelysning er også viktig for å lese kroker eller kjøkkenforberedende områder. Flernivåbelysning lar deg lage mange vibber med ett design.

En flott interiør tips er å begynne i det små. Mange mennesker er redd for interiørdesign fordi de føler at de må gjøre alt på en gang. Du kan faktisk begynne veldig liten, som å plukke ut en lampe eller salongbord som du virkelig liker. Du kan dem jobbe derfra.

Lamper er et flott tillegg til ethvert hjem som disse kan inkluderes i stuen eller rett ved din side på soverommet. Ikke bare disse enhetene gir deg ekstra lys til å lese og skrive, men de kan gi hjemmet ditt et klassisk utseende og matche mange forskjellige stiler.

Et viktig aspekt til alle rom er belysning. Det bestemmer stemningen. Bright er best for kjøkken og bad, hvor en positiv Aura er viktigst. På samme tid er disse lysene ikke alltid egnet for områder der en dempet atmosfære er mer hensiktsmessig, for eksempel en studie eller hjemmekontor. Hvis du går for en mer behagelig utseende i et rom, for eksempel stue eller soverom prøve mykere lys.

Interiørdesign kan fungere for alle, inkludert deg! Ikke føl deg overveldet av mengden ressurser som er tilgjengelige om emnet. Gå trinn for trinn og følg rådene fra artikkelen ovenfor, og du vil være godt på vei til drømmenes hjem. Ett skritt av gangen kan du også være interiørdesigner!

Forbedre Hjemmet

TOP