Få Mest Mulig Ut Av Interiørdesign

Er du søker etter kreative måter å Gran opp ditt hjem, men mangler i interiørdesign kunnskap? Slapp av, er det ingen grunn til bekymring fordi gjør ens hjem se oppdatert er ikke så komplisert og ganske enkel. Med bare noen få enkle hjem design tips, kan du slå en kjedelig hjem til en som dazzles. Fortsett på for noen fantastiske interiørdesign tips!

Når du velger en fargepalett for rommet ditt, bruk ikke mer enn tre farger. Når dekorere, følg 60-30-10 regelen. 60% av rommet bør være en dominerende farge, 30% en sekundær farge, og 10% en aksent farge. Mer enn 3 farger kan gjøre rommet begynner å se travelt.

Du kan spare penger ved å kjøpe tilsvarende varer fra masse selgere. Du kan enkelt bruke livets besparelser på high-end varer mens dekorere, men du trenger ikke, som det er ting som er gjort godt som ikke koster nesten like mye. Gå med designer merker bare hvis du ikke finner sammenlignbar kvalitet som tilbys til en lavere pris.

Ved hjelp av elementer som har dobbelt formål, kan du få mest mulig ut av liten plass.

Den beste forberedelse for ethvert interiør dekorere prosjektet til å fjerne rot.

Hvis du dekorere et mindre rom eller plass, kan du prøve å innlemme speil i design. Speil skape illusjonen av større plass, og legge dybde og skjønnhet til rommet design også. Interessant, kan unike rammer også forsterke innredningen av rommet, snu et speil i et kunstverk.

Når du har bokhyller på rommet ditt, bør du ikke bekymre deg for å fylle dem helt med bøker, dra nytte av din bokhyllen plass. Du kan sette noen fine knickknacks eller memorabilia på hyllene for å skape et personlig fokuspunkt som vil interessere gjestene og har du nyter ditt Space enda mer.

Bruk bakgrunnsbilde for å oppgradere hyller. Monter-selv bokhyller er et økonomisk valg, men de pleier å være kjedelig og ser litt billig. Hvis du vil gjøre dem mer stilige, kan du prøve å legge til en fet bakgrunn på baksiden av hver hylle. Ordne bøker og knickknacks å vise frem mønsteret. Denne enkle knep vil gi en butikk-kjøpte hylle noen pizzazz uten å bryte budsjettet.

Som nevnt i artikkelen ovenfor, ikke alle er et kreativt geni, men det er ikke så komplisert å komme opp med gode ideer for å gi hjemmet ditt en helt ny og oppdatert utseende. Med noen få enkle tips du har lært her, kan du innlemme denne kunnskapen og bruke den til din egen stue for å gi den fine friskt utseende som du har vært søker.

TOP